Ukrajna Oroszország

Rjabkov szerint Oroszország kész lenne alternatívaként megfontolni olyan amerikai kötelezettségvállalás elfogadását amelynek értelmében az Egyesült Államok soha nem szavazná meg Ukrajna és más országok NATO-csatlakozását. A lehetséges intézkedések előkészítése már el is kezdődött.


10th Century Gnezdovo Russia Byzantian Amfora Same Type Also Found All Over Hungary Ukraine Russia And Latvia Vladimir The Great Vikings 11th Century

Feszült helyzet Mint arról beszámoltunk bizonyos jelentések alapján katonai csapatok hatalmas felhalmozódását figyelték meg Ukrajna északi határán a fővárostól.

. Kirill Mihajlov elemző a Current Time-nak azt nyilatkozta a belarusz csapatok jelenléte növeli a nyomást Kijeven és ezzel együtt azt bizonyítja hogy Belarusz hajlandó támogatni egy. Nagy árat kellene fizetnie Oroszországnak azért ha agresszióra vetemedne Ukrajna ellen. Azért hozzuk most mégis.

Hetek óta mindenki attól tart Európában hogy Oroszország bármelyik pillanatban megindíthatja az inváziót Ukrajna ellen. Miközben Oroszország becslések szerint százezer katonát vonultat fel az ukrán határnál csapatokat vezényel a szomszédos Belaruszba is Moszkva szerint hadgyakorlat miatt. A francia elnök közölte a lehetséges intézkedések előkészítése már el is kezdődött de soha nem szabad megszakítani a párbeszédet Moszkvával.

Anton Kraszovszkij a Kremlhez ezer szállal kötődő állami RT televíziós csatorna műsorvezetője a. Emmanuel Macron azt hangsúlyozta hogy egész Európa és a szövetségesei is egységesen kiállnak Ukrajna mellett és Oroszország azonnali válaszlépésekkel számolhatna ha támadást indít. Olyan szakaszhoz érkeztünk amelyben Oroszország bármikor megindíthatja támadását Ukrajna ellen - húzta alá Psaki.

Ugyanakkor soha nem szabad megszakítani a párbeszédet Moszkvával - fejtette ki a francia elnök ismertetve. Nem tudjuk hogy Oroszország végül ezt vagy egy másik lehetőséget választ a következő napokban. Meglehetősen aggasztó kijelentést tett az orosz állami televízió műsorvezetője Ukrajnával kapcsolatban.

Oroszország számára elfogadhatatlan Ukrajna NATO-tagsága valamint az hogy nyugati országok csapásmérő eszközöket telepítsenek ukrán területre és bázisokat hozzanak létre az Azovi-tengeren jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteki moszkvai évértékelő sajtóértekezletén. - Ennek a propagandavideónak az elkészítése az egyike azoknak a lehetőségeknek amellyel az orosz kormány ürügyet és felhatalmazást akar teremteni az Ukrajna elleni katonai aggressziónak. A szóvivő egyben közölte azt is hogy Antony Blinken amerikai külügyminiszter pénteken Genfben tárgyal orosz hivatali partnerével Szergej Lavrovval és világossá teszi számára hogy van diplomáciai kiút.

Senki sem érdekelt Oroszország és Ukrajna viszonyának elmérgesedésében különösen a térség államai nem - közölte a szovjet utódállamok egy részét tömörítő Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetének ODKB főtitkára. Scholz és Macron szerint Oroszország nagyon megfizetne az Ukrajna elleni támadásért. Ukrajna és Oroszország leült tárgyalni.

Ukrajna orosz föld és Oroszország erővel vissza is fogja szerezni Fotó.


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna


Historical Figures Historical People


Pin By Ferenczi Virag On hetalia Hetalia Hetalia Funny Hetalia Russia


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna


Gnezdovo Novgorod Russland Vikings Volkhov Visigoth


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


Pin Na Doske Oroszorszag Es Ukrajna


Pin On Russia


Google Europe Honeymoon Europe Map Poland Germany

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel